Bienvenido, Invitado
Recordarme

TEMA:

Form Settings missing after xml package installation 1 año 1 mes antes #249621

  • Autor del tema
  • schot028
  • Fuera de línea
  • Fresh Breezer
  • Fresh Breezer
  • Mensajes: 15
  • Gracias recibidas: 0
Dear support,

I am currently working on a form on a development server.
Now I want to add the form to the production server by creating a package and installing the package on the production server.
But it seems that after installation all the Form Settings are missing. I have created a custom email in the Admin Emails and Backend Emails section but is this has been set to default on the production server?

I cannot verify the XML that I have created because it is encoded. Perhaps something goes wrong during installation?

I am using build 939 on both environments.

Thanks in advance!

Regards, Olivier

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Última Edición: Post by schot028.

Form Settings missing after xml package installation 1 año 1 mes antes #249626

  • Avatar de gwsdesk
  • gwsdesk
  • Fuera de línea
  • Moderator
  • Moderator
  • Already being the preferred Service Provider
  • Mensajes: 218
  • Karma: 73
  • Gracias recibidas: 23
You missed probably some steps of the form creation. Please review the relevant documentation crosstec.org/en/support/online-documenta...ted/94-packages.html

Shortcut to not miss anything:
  • Select the form
  • Select Scrips (select all button)
  • Select Pieces (select all button)
This will make sure that you have not missed anything and the xml should be fine

Leo B)
Breezingforms Professional Support Services :: gws-desk.com/extensions-support/breezingforms-support
Joomla Specialized Hosting :: gws-host.com
Joomla Specialized Webmaster Services : Hire Your Webmaster! :: gws-webmaster.services
Ex Member of the Joomla Bug Squad & Joomla CMS - Release Team

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Form Settings missing after xml package installation 1 año 1 mes antes #249699

  • Autor del tema
  • schot028
  • Fuera de línea
  • Fresh Breezer
  • Fresh Breezer
  • Mensajes: 15
  • Gracias recibidas: 0
Hi Leo,

Thank you for your quick responds. I was a bit busy unfortunatly to reply you.
I have have tried your suggestion but that doesn't help.

It is not actually a scipt or piece that is missing. It is part of the form that is missing.

I have included a screen shot of what I am talking about.
In the Advanced tab (Form options part) I have written Admin email and Backend email templates.


In the screen shot you can see the custom radio button checked with a template. After installing these templates are missing. The radio button is set to default. When I select custom it is empty.

Any ideas?
Adjuntos:

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Form Settings missing after xml package installation 1 año 1 mes antes #249700

  • Avatar de tihana.krivic
  • tihana.krivic
  • Fuera de línea
  • Moderator
  • Moderator
  • Mensajes: 7788
  • Karma: 3
  • Gracias recibidas: 550
Hi,

when you select Custom->then you can control what you want to show in email.

Regards,
Tihana

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Form Settings missing after xml package installation 1 año 1 mes antes #249736

  • Autor del tema
  • schot028
  • Fuera de línea
  • Fresh Breezer
  • Fresh Breezer
  • Mensajes: 15
  • Gracias recibidas: 0
Hi Tihana,
Yes, I know. That is not the question.
The problem I am facing is that this custom email is not being installed when I create a package of the form. After installation I see that the custom email part is empty.

Any thoughts?

Regards, Olivier

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Form Settings missing after xml package installation 1 año 1 mes antes #249737

  • Avatar de tihana.krivic
  • tihana.krivic
  • Fuera de línea
  • Moderator
  • Moderator
  • Mensajes: 7788
  • Karma: 3
  • Gracias recibidas: 550
Hi,

That is the way importing form as package works.

Everything in configuration is saved except custom Admin and Mailback emails.
This is because it is expected that form will be on new site with new email address set up and possibly new settings.

If you wish to save the email configuration, you can simply copy paste the custom mailback email content and it will work as you want.

Regards,
Tihana

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

  • Página:
  • 1
  • 2
Moderadores: ForumSupport
Tiempo de carga de la página: 0.068 segundos