TEMA:

hide-if-empty not working 1 año 7 meses antes #260945

  • Avatar de tihana.krivic
  • tihana.krivic
  • Fuera de línea
  • Moderador
  • Moderador
  • Registered
  • Mensajes: 12079
  • Gracias recibidas: 778
Hi,

yes, I will try to find an alternative for open: true; and get back to you

UPDATE: I found what cause this.
This is problem with template. If I change template to protostar example, everything worked well (images are shown and open window worked), but with your template shaper_helix3 not.

I am not sure why this happend, but template hide modal window and sets an absolute position.

Please check this solution:
crosstec.org/en/forums/37-contentbuilder....html?start=6#129071

Regards,
Tihana
El siguiente usuario dijo gracias: Maago

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Última Edición: Post by tihana.krivic.

hide-if-empty not working 1 año 7 meses antes #260961

  • Autor del tema
  • Maago
  • Fuera de línea
  • Navegador Experto
  • Navegador Experto
  • Registered
  • Mensajes: 201
  • Gracias recibidas: 0
Hi,

yes just tested the same .. it is a template issue.
I overrided the .modal settings with suggested solution and now it works!!!

Thanks a lot for your help.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

hide-if-empty not working 1 año 7 meses antes #260962

  • Avatar de tihana.krivic
  • tihana.krivic
  • Fuera de línea
  • Moderador
  • Moderador
  • Registered
  • Mensajes: 12079
  • Gracias recibidas: 778
Hi,

:woohoo::woohoo::woohoo:

I am glad this works :D

If you need anything else, feel free to ask

Regards,
Tihana

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Moderadores: ForumSupport
Tiempo de carga de la página: 0.054 segundos

Live Support Chat Opened!

Join our Discord chat here and enter the Crosstec channels to receive live support and talk directly to the team!