TOPIC:

hide-if-empty not working 1 year 5 months ago #260901

  • Topic Author
  • Maago
  • Offline
  • Expert Breezer
  • Expert Breezer
  • Posts: 201
  • Thanks: 0
Something is going really wrong with the rendering in frontend.

Now I created complete new views, one for viewing only and one for editing.

In the view for viewing only the first picture is shown. The second picture I uploaded is NOT shown ..

I'm lost now. I don't get it. Can you please look into the backend again? feel free to create/modify views as you want. It is a test site.

Thanks

EDIT: Adding a 3rd picture will then show me all 3 pictures. Very odd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: Post by Maago.

hide-if-empty not working 1 year 5 months ago #260903

  • tihana.krivic's Avatar
  • tihana.krivic
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 11860
  • Karma: 3
  • Thanks: 765
Hi,

could you please test it now Marketplace?

As I can see image is there now

Regards,
Tihana

Please Log in or Create an account to join the conversation.

hide-if-empty not working 1 year 5 months ago #260904

  • Topic Author
  • Maago
  • Offline
  • Expert Breezer
  • Expert Breezer
  • Posts: 201
  • Thanks: 0
You're right. I can see the pictures too. I can add and remove and it works.
Did you do something? Or was it maybe a browser cache issue?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

hide-if-empty not working 1 year 5 months ago #260906

  • tihana.krivic's Avatar
  • tihana.krivic
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 11860
  • Karma: 3
  • Thanks: 765
Hi,

the only thing I do:
1) in Content Template, I delete everything.
2) Then I clicked on sample->Save.
3) And instead of Bild1:value I called CbImageScale, and then everything worked ok :)

Regards,
Tihana

Please Log in or Create an account to join the conversation.

hide-if-empty not working 1 year 5 months ago #260908

  • Topic Author
  • Maago
  • Offline
  • Expert Breezer
  • Expert Breezer
  • Posts: 201
  • Thanks: 0
Aha, now it works, yes.
But if I put in the CBImageScale tag "open:true;" the picture is no more loading in frontend. I want to get the user open the picture in a window ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

hide-if-empty not working 1 year 5 months ago #260911

  • tihana.krivic's Avatar
  • tihana.krivic
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 11860
  • Karma: 3
  • Thanks: 765
Hi,

please test it now

Regards,
Tihana

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: ForumSupport
Time to create page: 0.053 seconds

Quick Links

Downloads

BreezingForms

ContentBuilder

BreezingCommerce

Templates

Documentation

BreezingForms

ContentBuilder

BreezingCommerce

Apprendre BreezingForms (French Community)

Apprendre et maîtriser BreezingForms par des tutoriels et exemples, le tout en français

breezingforms.eddy-vh.com

Questions et réponses sur les forums de l'AFUJ

AFUJ

Special Offer

Sale! All subscriptions at a special price!

Includes prio support, all of our current and future Joomla!® extensions and Joomla!® templates for the duration of your membership.

Get it from here

3rd Party Discount - 25% Off

We help you to keep your costs under control. If you are a new member and purchased a form building tool from a different form vendor, then you'll get a 25% discount on our subscription plans.

How to receive the discount:

Send us a quick email to sales@crosstec.org with a proof of purchase (for example a paypal receipt), await payment instructions and enjoy your membership!